Vioolles voor volwassenen

Op volwassen leeftijd kan je nog steeds met viool beginnen.  Iets nieuws leren, je met klank verbinden, je overtuigingen  over ‘muzikaal talent’ bevragen  en

. In dit proces beleef  je plezier en voldoening. Gun jezelf voldoende tijd en oefening en het voordeel van de twijfel om te onderzoeken wat jouw mogelijkheden zijn! Als beginner is het raadzaam wekelijks les te nemen. Om de week les is mogelijk als je al een basis hebt.

Wil je het vioolspelen weer oppakken, na een periode gestopt te zijn? Dan zijn de lessen ondersteunend om je vaardigheden op een fysiek gezonde manier weer op te bouwen en te combineren met nieuwe inzichten en vaardigheden.

Kan je al lekker spelen, maar wil je meer creativiteit ontdekken in het musiceren? Neem dan een serie van 10 improvisatie en muziektheorie lessen om vanuit jouw vragen je inzicht en muzikale waarneming verder te ontwikkelen.

De lessen zijn 60 minuten. Maak een afspraak voor een proefles om te kijken of het wat voor je is.

Mail naar immetonkes@gmail.com. Een instrument is aanwezig.  Zie ook tarieven.

 

Reacties:

‘Ik had dit al veel eerder moeten doen. In mijn jeugd was vioolspelen iets voor de elite, niet ‘voor ons soort mensen’. Nu blijkt dat ik altijd al het talent heb gehad om muziek te maken.”

‘ De lessen hebben tijdens mijn burn-out ook een therapeutisch effect gehad. Ik mocht vroeger niet op vioolles en heb nu mijn oude droom verwezenlijkt. Ik ontdek hoe fijn het is om klank te maken.’

‘ Ik ben gestopt met vioolles toen ik twaalf jaar was. Nu mijn zoontje op vioolles zit wil ik hem thuis kunnen begeleiden. En ik ben ook benieuwd of ik het vioolspelen kan oppakken als hobby en gaan samenspelen”.